Burlesque workshop in Amsterdam

Burlesque workshop in Amsterdam

Ga jij een vrijgezellenfeest voor vrouwen organiseren en zoek je daar een actieve, maar ook een beetje spannende activiteit voor? Dan hebben wij een leuk idee voor jouw vrijgezellenfeest! Met onze burlesque workshop in Amsterdam heb je namelijk alle geheime ingrediënten in één activiteit samen. Hieronder ontdek je waarom.

Bij een geslaagd vrijgezellenfeest wil je de vrijgezel een bijzondere dag bezorgen. Een dag om nooit meer te vergeten. Naast dat je een gezellige activiteit wil organiseren, wil je het haar natuurlijk ook een beetje ongemakkelijk maken. Burlesque dansen is daar dan precies de juiste vrijgezellenactiviteit voor.

Haal al je vrouwelijkheid uit de kast!

Met deze bijzondere dansworkshop zet je je vriendin niet zomaar aan het bewegen. Burlesque dansen is namelijk helemaal gericht op de natuurlijke charmes van de vrouw. Daarmee bedoelen we dat je tijdens deze workshop leert hoe je sensueel op de muziek kunt dansen, terwijl je gebruikmaakt van je vrouwelijkheid.
Ondanks dat de dans jaren teruggaat in de tijd, past het perfect thuis in deze (moderne) tijd. Want met alle vrijheid die we vandaag kennen met dansen en bewegen, is het heus niet makkelijk om erboven uit te steken! Deze eigenaardige dans uit de jaren 50 ziet er sensueel en sierlijk uit, en ook nog eens lekker stout. Maar dat mag natuurlijk wel voor een vrijgezellenfeest!

Grappige karakter van burlesque dansen

Burlesque betekent letterlijk vertaald; met een grap. En dat is ook zeker wat je gaat meemaken tijdens deze workshop. Het grappige en eigen karakter van deze dans zorgt ervoor dat jij en je vriendinnen niet meer bijkomen van het lachen.
Door het theatrale en sensuele van de dans te combineren met het grappige karakter, is burlesque dansen een zeer gewaardeerde entertainmentvorm. Het is dan ook niet voor niets dat deze activiteit een populair en veel gekozen vrijgezellenfeestitem is.

Bijzondere burlesque kleding

Niet alleen je eigen vrouwelijkheid speelt een rol in de burlesque dans, maar ook je kleding. Hier hoeven jullie geen zorgen over te maken! Met onze speciale items dragen jullie binnen no-time ware burlesque kleding! Deze barok kostuums zijn allesbehalve ouderwets en saai. Integendeel! Je gaat dan wel een stukje terug in de tijd, de vuurrode en gitzwarte contrasten maken dat je figuur er nog mooier en appetijtelijker uitkomt. Je hoeft je vrijgezel dus geen dresscode mee te geven, dat maakt de verassing nóg interessanter.

Burlesque dansen in Amsterdam

Amsterdam is een ideale omgeving voor spicy vrijgezellenfeesten. De beroemde (en beruchte!) stad is makkelijk te bereiken en beschikt zeven dagen in de week over een broeiend nachtleven. De workshop burlesque in Amsterdam is dan ideaal voor jullie.
Wanneer je je vriendin dus meeneemt naar een burlesque workshop in Amsterdam weet je zeker dat je een geslaagde activiteit hebt gekozen. Laat je vriendin maar lekker met haar heupen zwieren en zwaaien, daar zal haar toekomstige man ook de vruchten van plukken! Dat wordt een dag vol lachen, bewegen en stoute moves…