Hilarische rondvaart met sushibuffet door Amsterdam

HILARISCHE RONDVAART MET SUSHIBUFFET DOOR AMSTERDAM

Een vrijgezellenfeest met een Japans tintje? Dan is onze rondvaart met sushi een zeer leuke activiteit. Dit is uiteraard niet zomaar een rondvaart door de Amsterdamse grachten. Tijdens de tour genieten jullie van een verrukkelijk buffet uit de Japanse keuken…bestaande uit overheerlijke sushi! De sushi zal op een unieke en hilarische manier gepresenteerd worden aan de vrijgezel. Tijdens een boottocht ben je verzekerd van:

  • Zeer mooi uitzicht van de historie van Amsterdam
  • Veel hilariteit aan boord door onze speciale thema’s

De activiteit is razend populair door het hilarische en originele concept. In deze blog zullen wij onder andere verklappen waarom de bootcruise met sushi zo populair is onder de vrijgezellen van Bachelorparty Amsterdam. Een tipje van de sluier; het is sexy & lekker!

Unieke rondvaart door Amsterdam tijdens je vrijgezellenfeest

De basis voor de vrijgezellendag is een prachtige boottocht door de Amsterdamse grachten. Onder het genot van veel gezelligheid genieten jullie van de omgeving…uiteraard met een drankje. Jullie zullen een eigen kapitein krijgen die zijn enthousiasme overbrengt naar jouw vrienden en vriendinnen. Wij zullen daarnaast zorgen voor:

  • Onbeperkt drinken
  • Onbeperkt sushi

Amsterdam wordt gekenmerkt door zijn mooie en historische omgeving. Dit wordt ook zichtbaar tijdens de boottocht. Van de mooie herenhuizen tot de monumentpanden. Met een mooi uitzicht kunnen jullie natuurlijk onvergetelijke foto’s maken…leuk als herinnering tijdens het tienjarige huwelijksjubileum van de vrijgezel.

rondvaart door Amsterdam
Afgelopen weekend: Rondvaart met striptease voor de vrijgezel

Wat maakt deze boottocht in Amsterdam zo razend populair?

De boottocht met sushibuffet is razend populair bij Bachelorparty Amsterdam. Dit komt vanwege het unieke concept. Wij begrijpen dat je tijdens deze gezellige dag wel zin hebt in een drankje en iets lekkers om te eten. Wij verassen jullie daarom met een all-you-can-eat concept aan boord. Dit betekent dat jullie onbeperkt kunnen genieten van de heerlijke Japanse keuken (sushi) en drankjes.

De sushi wordt niet zomaar gepresenteerd op een bord…maar op een sexy vrouwelijk of mannelijk lichaam. Dit maakt het vrijgezellenfeest zo hilarisch. Terwijl jullie genieten van het uitzicht en van een drankje, zal de vrijgezel versteld staan. De laatste keer in vrijheid dat wordt afgesloten op een ludieke manier. Deze boottocht heeft dan ook nog eens een sexy tintje aan boord.

Een onvergetelijk vrijgezellenfeest afgelopen weekend

Afgelopen weekend was het een geslaagd vrijgezellenfeest bij Bachelorparty Amsterdam! Een groep vrienden heeft niet alleen genoten van de overheerlijke sushi…maar ook nog eens veel lol gehad. Dit moest een onvergetelijke dag worden voor de vrijgezel met een erotische tintje. Wij weten zeker dat er jaren later nog over wordt gesproken en gelachen!

Waar de dag begon met een rustige rondvaart, werd het al snel wat warmer aan boord. De vrijgezel kreeg een speciale stripact op de boot. Dit was natuurlijk nog een verassing voor de toekomstige bruid. Zijn vrienden wisten er al van…wat natuurlijk zeer hilarische beelden opleverden.

De onverwachtse gebeurtenissen maakte deze vrijgezellendag zo leuk. De sushi dat vanaf een vrouwelijke schoonheid geserveerd werd, was niet alleen zeer leuk, maar ook nog eens lekker. Dit was de reactie van de groep na afloop van de all-you-can-eat boottocht door Amsterdam. Hier zijn wij uiteraard trots op!

Rondvaart Amsterdam
Hilarisch vrijgezellenfeestje afgelopen week

Diverse thema’s voor boottochten door Amsterdam

Naast een hilarische bootvaart met sushi hebben wij ook enkele andere thema’s die geliefd zijn. Hieronder een selectie van boottochten voor vrijgezellenfeesten. Deze activiteiten zijn onlangs nog geboekt bij Bachelorparty Amsterdam:

Wil jij ook een onvergetelijk vrijgezellenfeest voor de toekomstige bruid? Neem een kijkje bij de activiteiten of neem vrijblijvend contact met ons. Door onze jarenlange ervaring weten wij exact welk thema er bij de vrijgezel past. Wellicht iets erotisch…of toch een creatieve activiteit. Voor elk budget hebben wij het juiste concept in huis.