Boot strip

Boottocht door Amsterdam

Is je beste vriend aan de beurt om te trouwen? Dan wil jij hem natuurlijk nog één keer goed van het vrijgezellen leven laten genieten. Met deze boottocht door Amsterdam zal hij deze dag niet snel vergeten en jij en je vrienden ook niet!Je had er misschien al over nagedacht om je vriend te trakteren op wat vrouwelijk schoon tijdens het vrijgezellenfeest. Een superleuk en vooral originele manier om dit te doen is met een boottocht door Amsterdam. Het lijkt namelijk op een normale boottocht, want aan de boot is niets te zien. De vrijgezel zal versteld staan over wat er in werkelijkheid aan boord op hem staat te wachten.

Opwindende wending tijdens jullie vrijgezellenfeest

Je neemt je vriend dus mee op een boottocht door Amsterdam. Gezellig wat drinken met de jongens, althans, dat is wat híj denkt! Eenmaal aan boord varen jullie door de Amsterdamse grachten en genieten jullie van het uitzicht onder het genot van een lekker koud biertje. Plotseling staat ze daar; een sexy matrozen dame, wachtend op de boot waar jullie je op begeven. Veel verleidende blikken van haar en een stomverbaasde blik van de vrijgezel…voor je het weet is ze bij jullie aan boord.En dan begint de show; de muziek gaat aan en de kleding gaat stuk voor stuk uit. We zullen niet te veel verklappen, maar bodylotion en slagroom zijn bij de show inbegrepen!

Daar moet op gedronken worden...

Wij begrijpen dat jullie door al het watertanden flink dorst hebben gekregen. Een ‘stripshow’ maak je natuurlijk niet elke dag mee. Hier hebben wij wat voor geregeld! Bij zoiets moois om naar te kijken hoort natuurlijk een lekker koud pilsje. Heb je liever een goed glas wijn? Geen probleem; drankjes zijn namelijk bij de prijs inbegrepen.Natuurlijk wil jij het gaafste, leukste en stiekem ook meest gênante vrijgezellenfeest voor hem organiseren. Dat de taak van organisator op jouw schouders is gevallen, maakt het er heus niet makkelijker op. Ongemakkelijke telefoontjes naar strippers, begrotingen maken en drank inslaan; er valt genoeg te regelen.

Een compleet verzorgd vrijgezellenfeest in Amsterdam

Het mooie van deze boot strip is dat alles is geregeld. Je hoeft alleen nog maar te boeken bij Bachelorparty Amsterdam! Oh ja, en je vriend natuurlijk mee aan boord zien te krijgen. Zelf een stripper regelen is dus niet nodig. Dat alles tijdens een geheel verzorgde boottocht met kapitein door de Amsterdamse grachten.En geen zorgen, wij weten zeker dat onze vrouwelijke stripper bij de vrijgezel in de smaak zal vallen. Je vriend zal zijn ogen uitkijken en hij zal dit niet snel meer vergeten!

Verschillende boottochten

Al meer dan 200 groepen hebben gebruik gemaakt van een onvergetelijke boottocht door Amsterdam. Wij hebben voor elke groep iets leuks! Van het eten van sushi tot aan het drinken van bier op een speciale bierboot. Onze originele concepten zorgen ervoor dat jullie een onvergetelijk, maar vooral belangrijk; een waanzinnige ervaring beleven. Hieronder staan populaire boottochten van Bachelorparty Amsterdam:
  • 1,5 uur
  • Vanaf 10 personen
  • € 47.5 p.p.

Lijkt Boot strip je leuk? We helpen je graag een onvergetelijk feest te organiseren. Vul hieronder je contactgegevens in zodat we je snel kunnen bereiken. Noteer de datum van het feest en het aantal personen. Er is ook ruimte om eventuele speciale wensen op te geven. Je verplicht je nog tot niets. We kijken eerst of de door jou gewenste datum nog beschikbaar is. We nemen sowieso contact met je op.

Heb je een vraag?
Je mag ons ook bellen of een Whatsapp sturen.