Escape room

The Blue Professor
Professor X was een vreemde maar briljante man. Wat zich in zijn oude werkkamer bevindt, hield hij angstvallig geheim. Wanneer je stiekem een kijkje in zijn bureau wilt nemen, valt de deur achter je dicht. Kun jij zijn geheimen ontrafelen en zo weer tijdig ontsnappen? Eenmaal binnen, ga je terug in de tijd, en op zoek naar aanwijzingen die de Professor heeft verborgen door heel zijn kamer. Hij hield van curiosa, kunst en oude voorwerpen vanuit elke hoek van de wereld. Hij maakte verborgen aantekeningen en cryptische aanwijzingen om zo zijn mysteries geheim te houden. Als het je lukt om dit alles te ontcijferen, dan krijg je je vrijheid weer terug!
Crack the Safe
Madam X is de oudste zus van Professor X. Ze heeft haar geniale broer gevraagd om haar dierbare, 69-karaat diamant. Eenmaal binnen, probeer je logica te vinden in de absurde wereld waar je je in bevindt. Niets is wat het lijkt in deze vreemde kamer. Thinking out of the box kan je hier een heel eind op weg helpen. Als je eenmaal de spoor vindt dan, dan geeft de diamant je je vrijheid weer terug!
Locatie Escape Room Amsterdam
Op 500 meter loopafstand van Amsterdam Centraal Station bevinden zich de 3 Escape rooms. Dit is 500 meter van de wallen. Dus ook makkelijk te combineren met een van onze andere activiteiten.
Spel en alcohol
Voor de spelbeleving, de veiligheid is het niet toegestaan om onder invloed te spelen. Met de spellen en inrichting van de kamers dient verantwoordelijk om gegaan te worden. De spelbegeleider zal hier ook strikt op toezien.

Wat houdt deze escape room in?

  • Keuze uit 3 escape rooms
  • 60 min. per escape room
  • Hartje van Amsterdam
  • 6 à 8 personen per kamer
De kosten voor deze Escape room in Amsterdam zijn  t/m 8 personen € 35,- p.p. Ben je met een grotere groep neem dan contact met ons op voor speciale tarieven.
  • 1 uur
  • Vanaf 2 personen
  • € p.p.

Lijkt Escape room je leuk? We helpen je graag een onvergetelijk feest te organiseren. Vul hieronder je contactgegevens in zodat we je snel kunnen bereiken. Noteer de datum van het feest en het aantal personen. Er is ook ruimte om eventuele speciale wensen op te geven. Je verplicht je nog tot niets. We kijken eerst of de door jou gewenste datum nog beschikbaar is. We nemen sowieso contact met je op.

Heb je een vraag?
Je mag ons ook bellen of een Whatsapp sturen.