Limousine tour

Wil je de vrijgezellendag met echte luxe beginnen of eindigen? Dan is deze limousine tour een goede keuze. Onze luxe limousine haalt jullie op en brengt jullie naar bestemming. Deze limousine rit duurt 1 uur.

Extra opties limousine tour

Wil je deze limousine tour nog exclusiever maken? Er bestaat ook nog een mogelijkheid om tijdens deze rit in de limo een striptease te boeken. Een vrouwelijke stripper houdt dan de limousine staande en arresteert de vrijgezel. En vervolgens stapt zij ook de limousine in en geeft de vrijgezel een stripact. De kosten voor de striptease in de limousine zijn € 170,-Hier onder zie je onze "police arrest". De vrijgezel wordt verrast door zijn vrienden met een limousine en een vrouwelijke politie stripper.
  • 1 uur
  • tot en met 8 personen
  • € p.p.
  • € Extra optie: Striptease show p.p.

Lijkt Limousine tour je leuk? We helpen je graag een onvergetelijk feest te organiseren. Vul hieronder je contactgegevens in zodat we je snel kunnen bereiken. Noteer de datum van het feest en het aantal personen. Er is ook ruimte om eventuele speciale wensen op te geven. Je verplicht je nog tot niets. We kijken eerst of de door jou gewenste datum nog beschikbaar is. We nemen sowieso contact met je op.

Heb je een vraag?
Je mag ons ook bellen of een Whatsapp sturen.