Paintball

Paintballen voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest

Wat is er nou leuker dan paintballen met je vrienden! Dit is een zeer geschikte activiteit voor een spectaculair vrijgezellenfeest. Bij Bachelorparty Amsterdam is het een veel geboekte activiteit. Voor veel mannen is het de manier om op een spectaculaire manier afscheid te nemen van het vrijgezellenleven. Met diverse spelvarianten kunnen jullie alle kanten op!

Uitdagende spelvormen voor je vrijgezellenfeest

Voor elke vrijgezel hebben wij het juiste spel! Met een complete combat outfit, gun en speluitleg gaan de teams de strijd aan. We hebben 12 compleet nieuwe speelvelden waar we verschillende spellen spelen...tot je er bij neervalt! Ons veld is uniek voor paintballspelers. Verschuil je bijvoorbeeld in een uitkijktoren of achter een grote auto. Je kan natuurlijk ook gebruik maken van onder andere:
 • Helikopter op het veld
 • Een compleet fort
Op het grote speelveld zijn vele schuilplaatsen en hindernissen te vinden. Dit maakt het paintballen bij Bachelorparty Amsterdam extra leuk.

Wij regelen alles voor je paintball feestje

Tijdens het paintballen hoeven jullie je nergens zorgen over te maken. Naast de diverse spelvormen en speelvelden hebben wij meer in petto. Wij zorgen namelijk voor een professionele paintball uitrusting. Hierdoor ben je verzekerd van de juiste bescherming en kunnen jullie onvergetelijk genieten! Jij en je vrienden krijgen onder andere:
 • Camouflageoverall (gezichtsbescherming en capuchon met nekbescherming)
 • Geavanceerd semi-automatisch paintball wapen
 • Professionele begeleiding
 • Speciale uitrusting voor de vrijgezel

Speciaal paintball arrangement voor de vrijgezel

Speciaal voor jullie vrijgezellenfeestje hebben wij een unieke Rabbit hunt. Dit betekent dat jullie gaan jagen op een konijn. Dit zal natuurlijk de vrijgezel zijn! Hij hijst zich in een konijnenpak en de jacht kan beginnen. Om het vrijgezellenfeestje helemaal compleet te maken kan je de vrijgezel na deze jacht trakteren op een spannende striptease show. Er komt een vrouwelijke stripper een sensuele stripact geven. De kosten hiervoor zijn € 150,-.

Extra mogelijkheden tijdens het vrijgezellenfeest

Wij hebben vaak gemerkt dat de groep honger of dorst heeft na het paintballen. Om deze reden hebben wij een uniek paintball arrangement samengesteld. Na afloop van het paintballen is het mogelijk om een heerlijk hapje te eten. Hierdoor hoeven jullie niet te reizen naar een andere locatie. Je kunt kiezen uit de volgende arrangementen
 • Paintballen en vervolgens gezellig lunchen
 • Paintballen en na afloop een overheerlijke BBQ
 • 3-4 uur
 • Vanaf 10 personen
 • € p.p.

Lijkt Paintball je leuk? We helpen je graag een onvergetelijk feest te organiseren. Vul hieronder je contactgegevens in zodat we je snel kunnen bereiken. Noteer de datum van het feest en het aantal personen. Er is ook ruimte om eventuele speciale wensen op te geven. Je verplicht je nog tot niets. We kijken eerst of de door jou gewenste datum nog beschikbaar is. We nemen sowieso contact met je op.

Heb je een vraag?
Je mag ons ook bellen of een Whatsapp sturen.