Strip diner

Je hebt al verschillende activiteiten gehad tijdens de vrijgezellendag, maar heerlijk 'eten' is onderdeel van deze dag. Het strip diner zou dan een geweldige optie zijn. Jullie gaan lekker eten en drinken in hartje Amsterdam met als dessert; een striptease show voor de vrijgezel! Na de stripact zal de vrouwelijke stripper nog even blijven om een groepsfoto met jullie te maken.

Menu van het stripdiner

Welkomstdrankje met driegangen menu. Het driegangen diner ziet er als volgt uit.
  • Voorgerecht:
  • Hoofdgerecht:
  • Dessert:
Let op: het eten wordt niet opgediend door de stripper!

Kosten van het stripdiner

De kosten voor het stripdiner in Amsterdam zijn € 50,- per persoon. Je kan dit boeken vanaf 8 personen. Wil je van het stripdiner echt een onvergetelijke avond maken? Dan kan je ook nog een bunny boeken. Een sexy playboy bunny zal jullie gedurende het diner bedienen en entertainen. De kosten voor het strip diner met bunny en striptease danseres zijn € 65,- per persoon en is te boeken vanaf 10 personen.
  • 2,5 uur
  • Vanaf 8 personen
  • € p.p.

Lijkt Strip diner je leuk? We helpen je graag een onvergetelijk feest te organiseren. Vul hieronder je contactgegevens in zodat we je snel kunnen bereiken. Noteer de datum van het feest en het aantal personen. Er is ook ruimte om eventuele speciale wensen op te geven. Je verplicht je nog tot niets. We kijken eerst of de door jou gewenste datum nog beschikbaar is. We nemen sowieso contact met je op.

Heb je een vraag?
Je mag ons ook bellen of een Whatsapp sturen.