Topless croupier

Pokeren is Hot! En wat is er nu leuker dan op een vrijgezellen avond pokeren onderleiding van een topless croupier? Tijdens deze pokeren avond van 3 uur wordt de basis gelegd door een topless poker dealer. Je krijgt hoe dan ook inzicht in het pokerspel. Deze avond is te boeken vanaf 9 personen en kost € 40,- per persoon.

Topless croupier

Kan iedereen zich nog goed concentreren op zijn juiste overwinningstechniek? Of wordt je afgeleid door onze sexy topless croupier? Kan deze avond jouw niet gek genoeg worden? Dan kan je ook nog een striptease act erbij boeken. Onze topless croupier zal dan na afloop van de poker avond een strip act geven voor de vrijgezel. Zijn avond kan dan niet meer stuk! De extra kosten hiervoor zijn € 80,-
  • 3 uur
  • Vanaf 10 personen
  • € p.p.
  • € Incl. Topless poker dealer p.p.

Lijkt Topless croupier je leuk? We helpen je graag een onvergetelijk feest te organiseren. Vul hieronder je contactgegevens in zodat we je snel kunnen bereiken. Noteer de datum van het feest en het aantal personen. Er is ook ruimte om eventuele speciale wensen op te geven. Je verplicht je nog tot niets. We kijken eerst of de door jou gewenste datum nog beschikbaar is. We nemen sowieso contact met je op.

Heb je een vraag?
Je mag ons ook bellen of een Whatsapp sturen.