Boot striptease

Boottocht door Amsterdam met striptease

Gaat je beste vriendin binnenkort trouwen? Aan jou de eer om een onvergetelijk vrijgezellenfeest te organiseren! Een striptease tijdens een boottocht door Amsterdam is een onvergetelijke activiteit voor jullie vrijgezellenfeest!Een stripper regelen is een populaire activiteit op een vrijgezellenfeest. Je kent het wel, van die heerlijke (of juist niet!) mannen in een politiepak, dansend in de huiskamer van de aanstaande bruid. ­­Het is een leuk idee, maar dit kan natuurlijk nog onvergetelijker en origineler. Wil je je lieve vriendin toch verassen met mannelijk schoon? Dan is een boot striptease precies de originele oplossing voor jullie vrijgezellenfeest.

Verassende passagier tijdens de boottocht door Amsterdam

Gewoon, gezellig een drankje doen en wat versnaperingen aan boord. Daar zou zij natuurlijk niets achter zoeken, het klinkt immers niet als een vrijgezellenfeest. Eenmaal onderweg wordt het duidelijk dat het niet om een doorsnee boottochtje gaat…Tijdens de boottocht door Amsterdam staat er plots staat een stoere, knappe marinier aan wal. De boot meert aan en de marinier komt aan boord. Je arme, nietsvermoedende vriendin zal versteld staan! Op het moment dat de stripper in zijn mariniers kostuum aan boord stapt begint hij zijn spannende show met muziek. Tijdens deze boot striptease wordt je vriendin getrakteerd op een stripact waarin ook lapdance, bodylotion en slagroom zit verwerkt. Dit had je vriendin nooit verwacht!Hieronder zie je vrijgezel verrast worden door een mannelijke stripper die aan boord stapt van de stripboot.

Nog meer lekkers tijdens de sensuele boottocht door Amsterdam

Van zo’n spannende en toch ook hilarische verassing word je dorstig. Om deze bijzondere voorstelling helemaal compleet te maken krijgen jij en je vriendin dan ook heerlijke drankjes naar keuze geserveerd. Zo kunnen jullie dus onbezorgd genieten en dat met een wel heel bijzonder uitzicht!De boot striptease is helemaal verzorgd en dat maakt de organisatie van het vrijgezellenfeest een stuk makkelijker. Je hoeft dus zelf ook geen stripper meer te regelen en ook geen lege flessen op te ruimen; alles wordt voor jullie geregeld. Het is natuurlijk het allerleukst als je de vriendinnen van de aanstaande bruid meeneemt, het wordt dan gegarandeerd een gezellige boel. De goedgeklede, of eerder gezegd, goed uitgeklede marinier gaat ervoor zorgen dat niemand zich hoeft te vervelen.

Onvergetelijk vrijgezellenfeest met de boot striptease in Amsterdam

Deze dag vol spanning, sensatie en vooral heel veel gelach, zal je vriendin zeker gaan waarderen. Het laat tegelijkertijd ook zien dat jij je als vriendin trouw en liefde bewijst, door zo’n origineel vrijgezellenfeest te organiseren. Dat het een beetje stout en zelfs een beetje gênant is, maakt het alleen maar spannender voor jullie beiden! Staak je lange zoektocht naar een origineel vrijgezellenfeest en ontdek de boot striptease door Amsterdam. Dat wordt pas een dag om nooit meer te vergeten!
  • 1,5 uur
  • Vanaf 10 personen
  • € 47.5 p.p.

Lijkt Boot striptease je leuk? We helpen je graag een onvergetelijk feest te organiseren. Vul hieronder je contactgegevens in zodat we je snel kunnen bereiken. Noteer de datum van het feest en het aantal personen. Er is ook ruimte om eventuele speciale wensen op te geven. Je verplicht je nog tot niets. We kijken eerst of de door jou gewenste datum nog beschikbaar is. We nemen sowieso contact met je op.

Heb je een vraag?
Je mag ons ook bellen of een Whatsapp sturen.