Red Light Photoshoot

Right Light photoshoot voor vrouwen

De red light photoshoot is een unieke fotoshoot achter een echt rood raam, midden op de Amsterdamse Wallen. Ideaal voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest. Iedereen verkleed zich in een sexy jurkje, een leuk setje of een spannend uniformpje. We hebben het allemaal voor jullie in huis! We maken er een echt meidenfeest van. Je zoekt een leuke pruik uit en maakt gebruik van onze make-up. Natuurlijk staat de vrijgezel centraal bij onze fotoshoot, maar iedereen komt natuurlijk uitgebreid op de foto.

Right Light photoshoot op elk moment voor je vrijgezellenfeest!

Besluit je toch nog last minute of hebben jullie weinig tijd vanwege de strakke planning van de vrijgezellendag? Dan hebben wij ook een funny vluggertje voor een right light photoshoot. Je zoekt een leuke pruik uit voor de bruid, ze gaat achter het raam staan en de foto wordt gemaakt. De afdruk van de foto krijgen jullie gewoon mee. Natuurlijk erg leuk als herinnering!Let wel op: Deze last minute fotoshoot is alleen op aanvraag mogelijk.
  • 1 uur
  • Vanaf 8 personen
  • € 25 p.p.

Lijkt Red Light Photoshoot je leuk? We helpen je graag een onvergetelijk feest te organiseren. Vul hieronder je contactgegevens in zodat we je snel kunnen bereiken. Noteer de datum van het feest en het aantal personen. Er is ook ruimte om eventuele speciale wensen op te geven. Je verplicht je nog tot niets. We kijken eerst of de door jou gewenste datum nog beschikbaar is. We nemen sowieso contact met je op.

Heb je een vraag?
Je mag ons ook bellen of een Whatsapp sturen.