Een mannelijke stripper kan natuurlijk niet ontbreken bij een vrijgezellenfeest. Zo hebben al meer dan 400 mensen gekozen voor een stripper van Bachelorparty Amsterdam. Wij hebben unieke strippers die een speciale show opvoeren tijdens vrijgezellenfeesten. De vrijgezel zal een onvergetelijk moment beleven wanneer de stripper in actie komt!

Hoe ziet de stripact van de stripper er uit?

De stripact duurt ongeveer 15 minuten. Tijdens deze act staat de vrijgezel in het middelpunt. In de show wordt o.a. gebruik gemaakt van:
  • Bodylotion en slagroom
  • Humor
  • Lapdance
Voor de thema's zijn er vele mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een sexy Mr. Grey stripper of een stoere politieagent?

Locaties voor de strip show

Is jullie vrijgezellendag gepland in (de omgeving van) Amsterdam? Dan kunnen onze strippers bij jullie op locatie komen in Amsterdam. Wellicht weten jullie geen geschikte locatie voor een stripact? Dan is geen probleem! Wij werken al jaren samen met diverse gezellige café's in hartje Amsterdam. De stripact kan hier altijd plaatsvinden. Wilt u een mannelijke stripper huren voor een show? De kosten hiervoor zijn € 175,-. Voor meer informatie en de mogelijkheden kan je ons een berichtje sturen via onderstaand formulier.
  • 15 min
  • xxx
  • € 175 p.p.

Lijkt Stripper je leuk? We helpen je graag een onvergetelijk feest te organiseren. Vul hieronder je contactgegevens in zodat we je snel kunnen bereiken. Noteer de datum van het feest en het aantal personen. Er is ook ruimte om eventuele speciale wensen op te geven. Je verplicht je nog tot niets. We kijken eerst of de door jou gewenste datum nog beschikbaar is. We nemen sowieso contact met je op.

Heb je een vraag?
Je mag ons ook bellen of een Whatsapp sturen.