Striptease diner

Je hebt al verschillende activiteiten gehad tijdens de vrijgezellendag...maar dan is de avond aangebroken. Dit betekent dat er gegeten moet gaan worden. Het striptease diner is een originele en erg leuke activiteit. Jullie gaan lekker dineren en drinken bij onze prachtige locatie. Dit is midden in het centrum van Amsterdam. Na het overheerlijke en smaakvolle eten is het tijd voor een dessert. Dit is niet zomaar een dessert...maar een mannelijke stripper. Hij zal een speciale stripact uitvoeren voor de vrijgezel! Na de stripact zal de stripper nog even blijven om een groepsfoto met jullie te maken.

Menu van het striptease diner

Wij zorgen voor overheerlijke gerechten tijdens het diner. Jullie kunnen genieten van een 3 gangen menu. De avond bestaat uit een:
  • Welkomstdrankje
  • Overheerlijke en smaakvolle gerechten
  • Gegarandeerd een geslaagd diner met stripper
(let op: het eten wordt niet erotisch opgediend) Voorgerecht: Hoofdgerecht: Dessert:

Kosten van het striptease diner

De kosten voor het striptease diner in Amsterdam zijn € 50,- per persoon. Je kan dit boeken vanaf 8 personen. Wil je van het striptease diner een onvergetelijke avond maken? Dan is het erg leuk om ook nog een playboy erbij te boeken. Een sexy playboy zal jullie gedurende het diner bedienen en entertainen. De kosten voor het striptease diner met playboy en mannelijke stripper zijn € 65,- per persoon. Dit is te boeken vanaf 10 personen.
  • 2,5 uur
  • Vanaf 8 personen
  • € 50 p.p.

Lijkt Striptease diner je leuk? We helpen je graag een onvergetelijk feest te organiseren. Vul hieronder je contactgegevens in zodat we je snel kunnen bereiken. Noteer de datum van het feest en het aantal personen. Er is ook ruimte om eventuele speciale wensen op te geven. Je verplicht je nog tot niets. We kijken eerst of de door jou gewenste datum nog beschikbaar is. We nemen sowieso contact met je op.

Heb je een vraag?
Je mag ons ook bellen of een Whatsapp sturen.