Workshop Pimp my Tarzan

De workshop pimp my Tarzan is een leuke en creatieve workshop met een erotisch tintje. Jullie gaan namelijk een dildo versieren.

Waar wordt de workshop pimp my Tarzan dildo gegeven?

In ons atelier in de Rosse Buurt van Amsterdam worden jullie hartelijk ontvangen door onze workshopleider. Na een korte introductie gaan jullie zelf aan de slag en gebruiken jullie al onze materialen… om de fantasie de vrije loop te laten gaan, zullen we maar zeggen… Na afloop mogen jullie natuurlijk de opgepimpte dildo mee naar huis nemen. Voor op het nachtkastje ;). Deze workshop is makkelijk te combineren met andere activiteiten voor het vrijgezellenfeest.
Extra mogelijkheden:
  • 1 uur
  • Vanaf 10 personen
  • € 25 p.p.

Lijkt Workshop Pimp my Tarzan je leuk? We helpen je graag een onvergetelijk feest te organiseren. Vul hieronder je contactgegevens in zodat we je snel kunnen bereiken. Noteer de datum van het feest en het aantal personen. Er is ook ruimte om eventuele speciale wensen op te geven. Je verplicht je nog tot niets. We kijken eerst of de door jou gewenste datum nog beschikbaar is. We nemen sowieso contact met je op.

Heb je een vraag?
Je mag ons ook bellen of een Whatsapp sturen.