Over Bachelorparty Amsterdam
Gaat jouw beste vriend of vriendin binnenkort trouwen? Dan is een vrijgezellenfeest een te gek idee! De aankomende bruid of bruidegom krijgt nog één keer het vrijgezelle gevoel voor hij of zij het huwelijksbootje in stapt.
Voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest bestaat er één ingrediënt; maak zo veel mogelijk plezier! Dit kan je doen met de juiste mensen en activiteiten. Die ene vriend die altijd zo hard en gek lacht of die vriendin die soms wat ongepaste manieren heeft. In een vrijgezellenfeest kunnen jullie je allemaal uitleven.

 

Jullie hebben eindelijk de datum gepland en dan…?

Dan gaat Bachelor Party Amsterdam je helpen om er een onvergetelijk vrijgezellenfeest van te maken. Door onze jarenlange ervaring weten wij exact hoe de vrijgezel over 10 jaar, tijdens het tienjarige huwelijksjubileum, nog kan zeggen:

Mijn vrijgezellendag, wauw! Die wilde ik voor geen goud missen

Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van vrijgezellenfeesten. Waar een regulier evenementenbureau alleen de activiteiten verzint, gaat Bachelor Party Amsterdam nog een stapje ‘nouja…eigenlijk meerdere stappen’ verder. Onze kracht zit niet alleen in het bedenken van activiteiten, maar het totale plaatje eromheen. Wij weten als geen ander hoe het dagprogramma moet worden ingedeeld met te gekke activiteiten. Dit gebeurt allemaal aan de hand van de persoonlijke interesses van de vrijgezel!
Wij nemen het gehele werk uit handen, van het bedenken van het vrijgezellenfeest tot de uitvoering hiervan. Dit doen wij met onze spannende, creatieve en zelfs erotische concepten. Je kunt unieke arrangementen van ons verwachten. Van een workshop cup cakes maken, een spannende stripact tot  een kroegentocht aan toe. Deze dag wordt een ware herinnering; voor elke mannelijke of vrouwelijke vrijgezel.
Bij Bachelor Party Amsterdam is het ook mogelijk om aanvullende programma’s te boeken. Ideaal als je bijvoorbeeld al een activiteit geplant hebt, maar toch nog een aanvulling op jouw vrijgezellendag wilt hebben.
 

Heb je echt geen idee wat bij de vrijgezel in de smaak zal vallen?

Neem even contact met ons op, dan helpen wij jouw graag hierbij! Uiteraard doen wij dit met een gratis telefonisch gesprek, waarbij we jouw gerichte tips en adviezen kunnen geven. Zo kunnen wij samen met jou het perfecte vrijgezellenfeest samen stellen!