Word een echte ster in een videoclip met onze lip dub workshop

In de spotlights staan als Beyonce, Drake of wellicht een andere megaster? Dat kan nu met onze lipdub workshop. Samen met je vrienden of vriendinnen kun je jouw favoriete liedje opnemen en een echte videoclip maken. Dit zorgt voor veel hilariteit en fun! Jullie kunnen met een lipdub zelf meemaken hoe het is om te shinen in een zelfgemaakte videoclip.

De lipdub is één van onze populairste workshops. Afgelopen zondag hebben wij een ongelofelijk leuk vrijgezellenfeestje mogen geven. De mannen gingen los als echte sterren! Het resultaat was een clip, waar Lady Gaga nog jaloers op kan worden.

Wat is nu eigenlijk een lip dub?

De lipdub is een trend die overgewaaid is uit Amerika. Met een groep vrienden of vriendinnen haal je alles uit de kast om vervolgens een nummer te playbacken. Het blijft niet alleen bij playbacken…het aanwezige camerateam zorgt ervoor dat er een waanzinnige videoclip gemaakt wordt. Iedereen komt in beeld en jullie bepalen zelf hoe; wellicht doet je ene vriendin een acrobatische truc en de ander doet dat een gekke dans.
Een lipdub is een uitstekende activiteit voor een vrijgezellenfeestje. Met al je vrienden en vriendinnen gek doen; geen enkele andere dag kent zoveel hilariteit! Om deze reden is het zowel leuk voor zowel mannen als vrouwen.

Populaire liedjes voor een lip dub op je vrijgezellenfeestje

Een lipdub kan je zo gek maken als je zelf wilt; dat betekent ook de nummers! Kies je nou juist dat ene nieuwe liedje van Lady Gaga? Of juist een populair oldskool nummer van The Spice Girls? Je kan het zo gek maken als je zelf wilt. De volgende nummers zijn momenteel erg populair:

  • You can leave your hat on – Joe Cocker
  • I gotta feeling – Black eyed peas
  • Wannabe – Spice Girls
  • Poker Face – Lady Gaga

Wat wij altijd als tip meegeven:
Kies het nummer wat bij jullie past. Hiermee maak je een lip dup echt uniek en onvergetelijk! Over 10 jaar zullen jullie het nog steeds hebben over deze hilarische dag.

Waarom is de lip dub workshop zo populair bij Bachelorparty Amsterdam?

Waar je bij andere workshops aan je lot wordt overgelaten, zorgt Bachelorparty Amsterdam ervoor dat er niet alleen een ‘simpele’ videoclip wordt gemaakt, maar dat dit ook nog eens professioneel is. Dit is uiteindelijk ook het doel van een lip dub; een professionele setting waar iedereen een echte ster wordt. Natuurlijk krijgt de vrijgezel wel de ‘echte’ hoofdrol en zal zij of hij shinen alsof het een optreden in de Ziggo Dome is.

Wij zorgen onder andere voor:Lip dub DVD

  • Een echte choreograaf
  • Verkleed spullen met te gekke attributen
  • Een camerateam
  • Gemonteerde video als herinnering

Wat ons ook uniek maakt is de choreograaf die aanwezig zal zijn. Zij zal samen met de groep de danspasjes leren en repeteren. Dit geeft een extra leuk tintje aan jullie vrijgezellendag. Daarnaast krijg je ook nog eens een dvd mee naar huis, waar jullie zelfgemaakte lipdub op staat! Ideaal om af te spelen tijdens feestjes of een huwelijksjubileum.

Afgelopen zondag was het een hilarisch vrijgezellenfeestje

Afgelopen zondag kwam er een erg leuke groep op bezoek in Amsterdam. Wij hebben samen met de groep een hilarische lip dup gemaakt. Tijdens deze workshop heeft de groep het nummer ‘You can leave your hat on van Joe Cocker nagespeeld…natuurlijk met de vrijgezel in de hoofdrol.
De choreograaf nam de groep onderhanden met te gekke geïmproviseerde danspasjes. In de uren die volgden hebben wij het hilarische script verder uitgewerkt met de groep. Vervolgens hebben zij het gerepeteerd voor de camera. Zoals bij echte filmsterren, gaat het niet 1, 2, 3 goed. Daar horen natuurlijk bloopers bij!

Een vriendin die opeens in de lach schoot en die vriend die een grap maakte waardoor de groep in een deuk lag. Het gebeurde allemaal op de set…net als bij de echte sterren!

Dit maakte de dag ook erg leuk, de onverwachtste gebeurtenissen en de lachbuien. Voor de groep was het namelijk de eerste keer dat zij voor de camera stonden. Uiteraard is dit voor sommige wat ongemakkelijk…maar juist zo hilarisch!

Met de DVD in handen ging de vrijgezel met nog één extra onvergetelijke herinnering naar huis. Na de lipdub stond er namelijk nog iets spectaculairs op het programma; een stripact! De stripster verleidde de vrijgezel met sensuele danspasjes.

De reacties van de groep waren zeer leuk. Vooral vanwege de goede organisatie, verloop van de dag en het resultaat van de lipdub. Wij zijn hier uiteraard trots op! Ons doel is om een vrijgezel en de groep een onvergetelijke dag te bezorgen in Amsterdam en omstreken.

 

Wij geven nu tijdelijk een gratis adviesgesprek voor jouw vrijgezellenfeestje. In dit gesprek kijken we samen welke activiteiten en thema’s passen bij jouw vrijgezellenfeestje. Dit bespaart je tijd en je kan het vervolgens direct bespreken met je vriendinnen.